Ida Henriksson

Valborgsmässoafton

Publicerad 2007-04-30 15:16:23 i Allmänt,

Det bär av mot sunne snart. Ska väl träffa lite folk och så. Imorn ska ja upp till malung så de blir rätt så lungt ivkäll tror jag!

My nights is long, my days are blue

Publicerad 2007-04-28 21:57:45 i Allmänt,

Fredag: Bar det av mot karlstad, redovisning i filmkunskap. Var helvetes nervös när jag stod där framför gruppen och skulle göra mitt. Men i slut ändan tyckte jag att jag och Kitty gjort ett bra jobb. Vi fick till o med läraren att gråta till skönheten och odjuret :) Ja sen hade jag ledigt i slutet på dan så jag och morsan kunde fixa underkläder till balklänningen. Och det gick snabbt tack och lov.

Dagen var helt okej fram tills man får tråkiga nyheter. Tårarna rann, varför ska sånt få hända egentligen?
Alldeles för många unga försvinner.
Men sedan fick man också veta att man fått en kusin, föddes 10:46, ca5kg,52cm lång. Agnes var äntligen här.
Hon är så fin. Ska upp och hälsa på på tisdag. Åååh va mysigt med en bebis.
(en dör och en ny födds)

Lördag: Väcktes av pappa, jag=förbannad. Hatar att bli väckt. vill få sova ut på helgen. Men icke.
Upp var det. frukost åt jag, som jag nästan somnade i. Sen ringde morsan och ville jag skulle komma och kolla på en väcka till balen. Strax efter de ringde man från gröna rummet. Ännu mer jobb. Så nu är det att välja, eller försöka pussla ihop de tre jobben jag fått. Herregud :D men bra!
Suttit å målat med akvarell har jag också gjort nu ikväll. De var väl sådärr. Trött som faen så de blev som de blev.

Imorn blir de tämligen lugnt, de har jag iaf bestämt. NEJ det var väl de! Inte så händelserik helg direkt men den duger på sätt och vis. De e tråkigt att man knappt sett till Linus nått men så är de!

Fly me to the moon

Publicerad 2007-04-28 21:40:54 i Allmänt,

Fly me to the moon
Let me play amoung the stars
Let me see what spring is like
On jupiter and mars

In other words, hold my hand
In other words, baby kiss me

Fill my heart with song and
Let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore

In other words, please be true
In other words, I love you

Fill my heart with song and
Let me sing for ever more
You are all I long for
All I worship and adore

In other words, please be true
In other words
In other wordsss, I love you

Lotta på Bråkmakargatan

Publicerad 2007-04-26 21:19:28 i Allmänt,

Jonas. - Den där gamla grisen
Lotta. - Det är ingen gris, det är en björn
Jonas. - Vadå för en björn? En vanlig björn eller en isbjörn?
Lotta. - Det är en grisbjörn, tänk de du!


image21

Världens coolaste unge!!

Godnight Sweetheart

Publicerad 2007-04-23 12:24:56 i Allmänt,

Hur sliten som helst. Det har varit några tuffa dar i helgen. Fortfarande sjuk, men på bättringsväg.
Måste plugga men egentligen orkar jag inte. Men det är ett måste nu! :(

Måste iaf tacka Linus min älskade plutt. Stod ut att jag sov bort de timmar vi hade tillsammans på söndan. Han låg snällt brevid och läste sin bok. Smekte mig över håret, kysste sin sjukling på pannan. Åh han är så go. Han kan verkligen pyssla om mig när man är sjuk och illa trött. Sen åkte han. Jag grät och skrek inombords, förbannade världen för att han var tvungen att åka just igår.
Livet är inte alltid en dans på rosor, men va fan nån gång kan det väl få vara det eller?
Saknar dig älskade snutt. Hoppas du kommer hem snart.

Will you cater to every fantasy I've got?

Publicerad 2007-04-18 21:39:52 i Allmänt,

Finner ingen ro, känner ingen trygghet, letar och letar men ingen stans får jag mår riktigt bra. Rastlöshet och ångest. Matt och helt urpumpad. Tapapr lust, fantasi och glimten. Lågan slocknar, kvävs..
Inte ens solen kan få mig att känna mig bra inombords. Vrider och vänder mig till söms, tårar rinner stilla, och klumpen i bröstet växer. Skolan fixar jag men hur ska jag stå ut med mit mående och tankar. Jag trycker ner mig själv till en nivå (värdelös/misslyckad).
Känner mig ensam, lite utanför. Hur kan man tillfredställa en vän nock så att de ska kunna ställa upp tillbaka. Undrar egentligen på om alla vet att de heter att ge och ta?
Det är 34 dagar kvar tills studenten minus alla dagar man får ledigt.
Inget verkar funka som det ska hur jag än gör/tänker. Hjälp. Jag ger upp, Den vita flaggan är i topp.
Jag är så trött, så himla trött... förklara för mig? hur ska jag stå ut?
 

Will you raise me up?
Will you help me down?
Will you help get me right out of this Godforsaken town?
Will you make it all a little less cold?

Will you hold me sacred,
Will you hold me tight.
Will you colorize my life,
I'm so sick of black and white!
Can you make it all a little less old.

Bye Sisssstah'

Publicerad 2007-04-15 21:13:39 i Allmänt,

Nu reser hon snart till Barcelona. Rättare sagt i morgon. Fy fan va roligt. Få se en massa saker och mysa runt i affärer. Aa det är härligt att vara utomlands. Skulle vilja bort jag med. Bort från skolan och trisstessen. Visst skolan närmare sig sitt slut nu. Och den kommer vara borta ett bra tag nu för min del. Jobba ska de bli av med i stället. Tjäna sig lite kosing är inte fel :) 
 
Sitter nu och snackar med LInus i telefon. Han låter trött och urpumpad. Stackarn få jobba under helgen. Men annan har ju fått slita också. Med projektarbete. Är väl rätt så klar. Om man nu kan bli klar med det jag håller på med? Ja men jag är rätt nöjd i alla fall. Utställning nu till veckan. Usch det är mycket denna vecka. Antagligen redovisning för mig och Kitty i filmkunskap. Som man knappt börjat på. Men ja började idag. :D inte dåligt det.
Ja sen ska ismen skiten in på onsdag. Men jag vet inte om jag huinner med det. det beror på. Jag prioriterar faktiskt filmkunskapen eftersom jag kanske kan få ett bra betyg där :)

Nej nu måste jag äta lite kvällsmat. Tjo

Karlavagnen

Publicerad 2007-04-14 00:56:29 i Allmänt,

Har suttit och lyssnat på karlavagnen mellan symaskinenstystnad. Ja Jag har äntligen tagit tag i mitt projektarbete som ja hade lagt på hylla. Jag syr lite i panik. Men ja eftre byte av symaskin och trassel med trådar och svordomar har jag fått ihop en skit snygg väska. tema? ja de är lite elvis och raggar stuk. haha snygg serrni!
Nöjd som bara den. har nu börjat på en ny, som ska ha temat sport/träning/osv. Har lite dåligt med ideer nmen det ska nog gå bra. Annars är det ju bara att hoppa till något annan väska så länge.
Inatt i karlavagnen har man haft temat Humor. Ja hm. Ringer verkligen in konstiga männsikor med hur knepig syn på humor som helst. Oj oj oj. Tycker nstan synd om dem. Men andra har riktig rolig humor.

Förövrigt idag så kom Linus hit en sväng innan han skulle dra i väg till Söderhamn på jobb. Jag tror det var dit han skulle. Men i alla fall så blev det en sväng till biblioteket. Det är väl en underbar plats ibland, nej jämt. Lånade tre böcker att läsa plus två böcker om John Bauer. Åh han är en... var en underbart duktig tecknare/illustratör/konstnär. Tänkte nämligen se till att jag kan änvända honom i ett svenska arbete om- ismer. Ville först ta Salvador Dalí och surrelalismen men jag vet inte hm. Ja så sen satt jag och linus ute i solen och läste en stund. Underbara väder.
Och lika fint skulle det väl bli resten av helgen också. Hoppas att meterologerna har rätt!

På tal om ismer.. Jag, morsan och Linus skulle åka till Oleby och hämta ett par arbeteskor till Linus då vi åker förbi ett enromt fult(som jag säjlv tycker är störande gult).. jag klämmer ur mig för miljonte gången att åååh va det dära huset är fuuult!
Linus säger -Kubism.
Mamma garvar. Jag svarar men du det är funkonalsim(funkis hus)
Mamma garvar fortfarande. Linus- Jamen det ser ju ut som en kub.
Åh tänker jag. Usch han kan vara så knäpp ibland. men visst har han rätt. Det ser ut som en stor gul ful kub.
Blir lite stolt över vad jag kan om ismer och konst och alla den dära skiten man måste lära sig när man går Bild och formgivning. Visst ni kanske inte tycker detta alls lät kul. Men man kanske bara var tvungen att höra det.

(värst vad jag hade mycket på hjärtat då!)

Klockan är 1 på natten nu. Jag är inte alls trött. Vill sy mer. Men måste ha fler ideer. Äsch ja kanske kan hitta på någe annat. Hm Tänk tänk täänk. Kanske behöver nanna kudden i alla fall. Det är ju inget speciellt kul att lyssna på radion heller. Spelar usel musik. Och det är konstiga männsikor som ringer in. Och va fan gör pensionärer upp vid denna tid på natten? Och va faan är det för mucisk de önskar egentligen. Usch.
Jga blir så trött. Önska jag hade vinyl 107. Men fan det finns bara i stockholmarnas radios. Suck De som säger sig själv vara stortstadsmäsnniskor och moderna och allat va de är. Ja varför ska de lyssna på 60-tals musik?
Låt oss så kallade bonnläppar få höra lite också!!!

Nej nu blir det nog kvällen!. Godnatt alla bonnläpper!

A little bit of love

Publicerad 2007-04-13 12:47:55 i Allmänt,

Fin väder det är idag! Underbart. de är nästan 15 grader i skuggan. Mmm. Snart kommer Linus också, han ska dock inte vara här mer än några timmar eftersom han ska i väg på jobb.
I onsdags åkte jag till Lina och hade myskväll. Mycket prat, speciellt när man inte träffas så ofta. Då måste man uppdatera varandra om allt.

Usch känner mig smått stressad över att projekt arbetet ska vara klart snart. Jag vet jag hinner om jag bara sätter mig. Men att komma i gång är så fruktansvärt svårt. Isch. Måste börja sen ikväll! Det ordnar sig! Mhm

Hav you ever seen the rain?

Publicerad 2007-04-11 16:18:49 i Allmänt,

Har haft fullt upp nu ett tag, och det är lov. De har vart allt från shopping, 1-årings barnkalas till fyllefester.
Men nu till helgen blir det lugn måste slutföra projektarbetet! är i stortsett pank också. Shieeet. Sååå länge kvar till studiebidraget i också. Jag är dödens!

do that bopping jive

Publicerad 2007-04-06 14:05:10 i Allmänt,

Aa nu är det långfreda. sitter och lyssnar på nynerladad musik. Mår bra.
De enda som jag velar i mellan är att jag vill ner till sunne på pp idag. Men de svåraste är att ta sig hem i tid nästa dag. visst man kanske kan åka med någon hem till torsby på natten men ork. Säkert ska ingen ner. Iaf så ska ja också till malung i morgon så de blir lite knöligt. fan av jobbigt allt blev!
Hehe. Sånt e livet. De kan inte alltid bli som man vill.

Oh Romeo, where do you have your Juliet?

Publicerad 2007-04-05 20:35:43 i Allmänt,

If you can`t treat your lady with respect
You`re not a true man for her
Hand her over to real men, to somebody who cares
Who respect her!


Oh Romeo, where do you have your Juliet?
Romeo, wheres your girlfriend?
(Where is your little pretty girlfriend?)
Oh Romeo, how could you do this to her?

Remember den sköna låten me tjejerna i Shebang? Satt och tänkte på den. Den får mig fortfarande att små le, och sjunga och hoppa lite smått hysteriskt. Tänker även på mitt första år på gymnasiet när vi använde låten i sluttexten på en stillbildsfilm vi gjorde jag och några kompisar. Den är verkligen b hela filmen men hur jävla roligt ful som helst. Låten säger mig saker som andra låtar in aäger, den får mig minnas fula saker som är hysteriskt roliga.

image20

I'm crazy about you

Publicerad 2007-04-05 20:07:05 i Allmänt,

Är på gott humör. Smakskar på lite påsk godis. På lördag ska vi till Malung. Yeahi.
Har suttit och kollat på tv i några timmar :) Trevligt. Känner mig pysslig och ska nog pilla lite med mitt projectarbete.
kanske :P

En lättnad utan dess like.

Publicerad 2007-04-04 20:59:15 i Allmänt,

Jag mår fint idag. Skolan har varit dryg men dock bara en lektion för till min fasa var första lektionen inställd och man fick sitta och vänta i 2 timmar på sista lektion. Frestande att resa hem. Så desutom en sån hemskt tråkig och mossig film så de blev pinsamt. Herre min skapare.
Sedan bara de hemåt utan påsklunch och äggjakt. De enda ja vill va hem och sova ett tag innnan <3 kom.
Helt medvetslös i över 4½timma i sängen låg jag. Blev väkt för middag men de är knappt någe jag minns.
Sen blev de promenad me <3 lite långsamt strosande runt omkring.
Så nu sitter jag här, Saknar och längtar, lättad över att lovet äntligen är här! Men ja har en del att pyssla med så
sysslolösa dagar kommer bli sällsynt, eller?

image19

tidiga mornar och sena kvällar.

Publicerad 2007-04-04 05:53:44 i Allmänt,

Hur ska man få i hop detta? jo ja hinner inte sova mer än 4 timmar. Suck. Utmattad. Läxor tar för mycket tid!
Jag har inte tid me dem nu. Ja har viktigare saker att fundera över (typ kommer världen bli platt, igen?)

Nu snart ska jag med ett tåg. Och ja måste gå i tid i dag. Man vill ju inte stressa ihjäl sig varje gång man ska till tåget. Idag ska jag lunka lite sakta dit upp, precis som en hund lunkar sakta tryggt nära husse/matte.
Jaja nej nu är de hej då.

Vansinne

Publicerad 2007-04-03 19:51:01 i Allmänt,

Ibalnd fattar jag inte hur folk kan göra som de vill och lämna ut andra hur de vill. Så jävla oschysst. Snacka hur mycke ni  vill sinns i mellan men att lämna ut de över internet. De handlar ju inte bara om en själv utan mellan mig och en annan person. Åh jag blir så förbannad. Kompis? jovisst inte särskillt kompisaktikt att göra så. Lämna ut nått som inte är hel punkt o pricka säkert! Åh trött jag blir

Projektarbete

Publicerad 2007-04-02 16:10:10 i Allmänt,

Jag blir galen. Det blir bara en bara massa upprepningar i rapporten. Ååh. help me. Stressad som fan. Ska vara klart i morgon. Men resten ska va klart v. 16. då har jag och kitty utställning. Shiet.

Hård och besynnerlig

Publicerad 2007-04-02 13:29:42 i Allmänt,

<I wanna talk to you
Last time we talked Mr Smith you reduced me to tears
I promise you that won't happen again!>


Sov länge idag. Åt frukost som vilken dag som helst.Men jag är tom inut i. Jag är bara ett tomt skal. Jag är levande död. Sekunder, minuter, timmar går men jag lever fortfarande inte i någon förändrad värld. Jag står på samma plåtå och tar mig ingenstans. Det enda som växlar är allt från tårar som rinner, till total tystnad. Från stående stirrandes ut genom ett  fönster till liggandes och stirra i taket. Från skrikandes i en kudde till önskan att tatalt gå upp i molekyler och försvinna. Världen är inte rättvis. Jag kommer att tyna bort. Jag har redan börjat falla isär.

<Vansinne, tårar sprutar, skriker, Spyr, skakar, svimmfärdig, skrattar, gråter, skakar, skriker...>

De har fastnat nåt i bröstet. Ånger, gråten, lyckan, saknad, vansinne. De stäpper igen luftrören. Jag andas snart inte längre. Lungorna fylls inte längre, Hjärtat slår inte mer, benen bär mig inte, ögonen ser inge mer än mörker.
Somnar, drömmer obetydliga saker, kaos och våld, rädslor, skrik. Jag befinner mig i en sorts dvala, ett stadium mellan vakettillstånd och sömn. Jag vaknar inte på morgonen, jag är sömngångare. Solen kan skina hur mycket den vill nu. <geting angry doesn't solve anything> Jag har sjunkit så lågt nu att de kommer att krävas en bomb att få mig upp ur hålet jag fastnat i.
Jag kvävs av mig själv. Jag kväver andra, Jag kväver världen.

Måste jag lära mig att vara Hård och besynerlig, Lisa?

<Why dont you like me?
Why dont you like me?
Why dont you walk out the door! >

Om

Min profilbild

Berry

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela