Ida Henriksson

It ain't me babe

Publicerad 2007-02-28 19:55:23 i Allmänt,

Sista dan' på praktiken. Ja stormtrivides där, och faktiskt så längtar man lite tillbaka. Pyssla med blommor, lära sig saker mm. Ja så nu kanske jag har chans att få sommarjobb där. Och förhoppningsvis så har jag tur. Hon har mitt nummer, så nu är de bara att vänta på samtalet.
Förövrigt är väl allt bra. Lite sliten efter dagen bara men annars hel okej. Imorn blir de sovmorgon. Vila kroppen och hjärnan lite. Även göra färdigt praktik uppsatsen. De är väl de.

Prata me mor i morse om att göra lite förändringar. Och först och främst ge dem en chans. Se om de blir bättre. Jag känner mig inte helt negativ över saken heller. De kanske blir bättre vad vet jag. Men de märks sen. Livet är inte fullt enkelt men man kan försöka göra något för att ha lyckliga dar.
Förändringar, innebär mer sällskap men även ha de privat kvar. Och få mig känna mig mer trygg(förhoppningsvis) Ha någon att vända sig till om något är fel.

Ligger kvar i sängen, hoppas känslan ebbar, tills rummet krymper och jag trängs med väggar

Publicerad 2007-02-27 08:54:25 i Allmänt,

Strax bär de av mot Gröna Rummet. Praktik, dag 2. Känner mig inge pigg alls. vakna i morse kvart i 6. Ligger nog på hel spänn hela natten. Är rädd att försova mig. usch fan. Sen mår min hals inte så bra. Pain. Och hosta jävlas också. Trött som fan är jag också.  Jag hoppas jag kan få sluta tidigt idag men det är väl omöjligt. Inge bra att fråga heller. Ska jag va där lika länge idag som igår, eller längre hoppas jag att de finns saker att göra. Igår var de så lugnt så de blev lockande att lägga sig på golvet att sova. Nej de blir kort idag. måste stoppa ner mina trötta fötter i ett par skor och strax trampa i väg i snön. Blää de bara vräker snö ner idag. VILL HA VÅR!



//alla ledtrådar säger: förändra dig nu, patetisk och ynklig, fy fan vilken dag ,
Jag duschar men samvetet, det sitter kvar.//

She's a maneater

Publicerad 2007-02-26 08:29:17 i Allmänt,

Helgen har susat förbi. Och jag har nu sportlov, delvis ledig ialla fall. Ska strax i väg till min praktik plats. Känner ingen ork. Jag är trött och börjar bli förkyld. Helgen har varit helt okej. Även om ångest och oror jagat mit och lurat i var vrå. Den enda stunden utan de, var lördag kväll/natt när man fick dansa och skratta bort allt lidande. Men dagen efter vaar de som ett stort åskmoln i hela lägenheten.

Ute är himlen grå, och de är inte alls lockande att gå ut. Snön är jobbig, vill att solen ska komma och ge oss en tidig och varm vår. Men allra helst av allt skulle jag vilja ha mitt snos här, ligga i sängen och bara mysa och prata. Slumra till då och då. Känna ledigheten sprida sig i hela kroppen. Hakuna Matata-
(Inga bekymmer) ...

Ååh klockan tickar, oror nervositet.. Blir galen. Snart, snart måste man gå. Vill inte. Stoppa tiden. Låt mig få lägga huvudet på kudden och dra täcket över mig. Hjälp.

Jag vill ha en egen måne

Publicerad 2007-02-22 14:32:29 i Allmänt,

Ted Gärdestad

Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara,
hur jag känner mig.


Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera,
att någonting är svårt.

-Ted Gärdestad

Everybody talks alot of crap

Publicerad 2007-02-20 21:32:27 i Allmänt,


Dagensord: Skitsnack

Har inte fart med så mycket idag. Har typ växlat mellan dator, mobil och tv. Fixa fakta till skolarbete, kollat på världarnas krig(helt okej faktiskt). Ja, jag har helt enkelt inte fart med så mycket. Har haft endel att tänka på också. Vänner, jobb m.m. Jobb jo de kanske fixar sig, måste bara försöka klämma in någon dag jag har tid och även arbetsgivaren. Ser lite knappt om tid ut. Illa. men de ordnar sig nog.

Imorn; skolan, Yrkesdag. Bläh. Åker ialla fall med mamma ner och hem tillbaka. :D

Fattar inte hur folk funkar. Ena stunden är man så himla viktig och andra stunden är de korta mot en och konstiga. Beter sig som man vore pesten själv. eller? Blir så trött. Om de bara passar att umgås och prata osv efter deras "scheman" kan de kvitta hel och hållet. Jag klarar mig. Varför ska man alltid göra allt som de vill och som dom vill. Men ingen vill göra som jag? Jävligt skumt alltså. Handlar inte vänskap om att både ge och ta? Pyttsan i deras skallar existerar inte sådant.
Va man än gör så blir de fel. När de visar hur ointressant man är för dagen och skickar pikar åt en direkt man öppnar käften, så drar man sig där i från. De är väl klart man gör. Då är de fel enligt dem. Skumt skumt.

Skitsnack om hur mycket man betyder för dom, Skitsnack om hur mycket dom saknar en. Bullshit allting.
Jag skiter i om ja är själv ibland, I still keep my head high.

Ta ingen skit !
-Grynet

grynet

Will you love me just a little, just enough to show you care

Publicerad 2007-02-19 12:57:54 i Allmänt,

I want hell on wheels



Ledig, hur härligt är inte de va? Ja egentligen skulle man ha praktiserat men jag kände att jag ville ta de tre praktik dagarna på sportlovet. Så jag slapp vara i karlstad och slösa bort de ynga slantarna man äger. Känner mig lite fattig just nu. Får inte heller pengar förns nästa vecka. Men okej jag får stå ut.

Imorse for min kära snos till stockholm för att jobba och slita igen. Usch jag saknar honom redan. Men han kommer snart tillbaka. 

På onsdag ska jag ner på Yrkesinformation i skolan. Heldag. Lite drygt må jag säga. Vet inte vad jag ska gå och lyssna på. Men de löser sig.

Helgen har vart helt okej. Kom till Torsby i lördags. Var bort till Stjärnan och kolla på deltagarna i årets UKM. Mycket intressant. Men jag måste säga att de har vart bättre de andra åren. Visst endel vart jätte duktiga och ska ha ett stort Grattis för en lyckad show. Speciellt Syster Yster som var en av de utvalda att gå vidare.

Ute är de mulet och grått. Jag sov bort de enda solglimtarna. Illa kanske men jag sov som en stock nu på morgonen. Var uppe med Snoset länge och pratade. Sen var jag tvungen pallara mig ur sängen tjugo i 6, för att hålla han sällskap tills Han for.

Nej, nu ska jag ta en promenix med moder jord.

oh, black betty

Publicerad 2007-02-16 22:59:29 i Allmänt,

krongel, att få tag i en dator som ja kan låna, en dator som vill funka. därför blir de inte så ofta som jag skriver men nu blir de av.

Just nu sitter man och dricker me pojkarna, kikar på när de spelar kort . :) Ja ger mig inte ens med, ja är för kass alltså.Får istället va lite dj åt dem.

De senaste veckorna har varit helt okej. Har väl inte hänt så mycket. I skolan är de mycket information om yrkesinfodagar, universitet , jobb bla bla bla bla är så trött på skolan. men om snart 4 månader är de "för vi har tagit studenten " härligt. ja längtar. ja jobbar hellre nu ett tag innan jag fortföljer mina studier. ja vet ju inte ens va de ska bli av mig. måste också få tag i ett jobb också. men ja får väl söka, söka, söka och söka.

Dagens snack va de iaf!

Om

Min profilbild

Berry

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela