Ida Henriksson

Vill ha, vill ha, vill ha..NU!

Publicerad 2007-01-30 20:15:07 i Allmänt,

Mitt första inlägg då.
Dagen har varit hel okej. Bild som första lektion. vill dit och fortsätta på min mask. har faktiskt äntligen lite ideér och så. Annars har de vart som en dyster dimma över allt som har med Bild att göra nu ett tag. Kan de bero på all teknik man måste preja in i skallen. Antagligen. Jag har blivit så trött på att inte få uttrycka mig inom konst som jag vill. Vara lite udda och konstig liksom.
Örebro konstskola vara också där och prata..blabla bla
Kände bara att jag blev så trött på att lyssna på vad de innebar med att gå där och vad man kan göra efter den utbildningen. Mitt pyssel och målande får bli fritids syssla för min del tror jag.
Jag vill nog göra något annat. Tror jag?!

I alla fall så drog jag och kitty ner på stan för att lindra köplusten lite. Men ja vet inte om de bara blev värre. Kanske kanske inte, men de blev en del handlat inför projectarbetet.
Är nöjd.(elvis och i love..-magneter. klistermärken och vykort.)
Skulle kunna handla upp varenda korv öre på lagerhaus och panduro.
Mique är också en favorit affär. När man är där, i någon affärerna ja nämde, får ja ett starkt vill ha syndrom. Illa ve ni, för Ida är inte den bästa på att hålla i sina pengar :) De rinner i genom fingrarna.

Ska sätta mig med min symaskin nu och försöka fortsätta på projekt arbetet. snnars blir jag nog aldrig klar. Livet är väl inte heller alltid en dans på rosor när de gäller skolan.

Om

Min profilbild

Berry

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela